Vink Recruitment

Onze missie:

Ons streven is om ons netwerk van duurzame professionals in de energie-industrie dynamisch te houden. Wij leveren niet alleen een servicegerichte ervaring, maar staan ook garant voor deze kwaliteit met professionele expertise en hoge standaarden. Wij beschouwen kennis als een dynamisch concept en onderzoeken voortdurend of we aan deze normen voldoen. Bijzondere aandacht gaat uit naar het delen van kennis, zowel intern als extern, en het voortdurend bijscholen van ons team.

Authentiek

Wij geloven sterk dat authentieke samenwerking bijdraagt aan het succes van onze missie. Wij tonen onze betrokkenheid, zijn nieuwsgierig naar jou en zetten ons volledig in om een transparante en oprechte samenwerking te realiseren.

Altijd de optimale oplossing

Vanuit de vraagstukken binnen ons netwerk opereren we altijd met zorgvuldige afwegingen. Eenmaal gestart, dan zetten we ons voor de volle 200%  in en rusten we nooit voordat de optimale en best passende oplossing zich aandient.

Onze mensen.

Sander Vink

Sander Vink

Commercieel Directeur

“Leid de toekomst van talentacquisitie en bedrijfsgroei als Commercieel Directeur, zodat onze visie, strategie en ongeëvenaarde commerciële finesse samenkomen om organisaties te transformeren en topklasse professionals te verbinden met de kansen die hun carrière naar nieuwe hoogten zullen tillen.”

Soraya Swibben

Soraya Swibben

HR Directeur

“Stuurt bevlogen personeelsbeheer aan als HR Directeur, waar passie voor mensen en bedrijfsgroei samenkomen en smeed strategische partnerschappen om de perfecte match te creëren tussen uitzonderlijk talent en bloeiende organisaties. Leid bevlogen ons team van HR-professionals.”

Bjorn Nieburg

Bjorn Nieburg

Senior Recruiter

“De spil in ons recruitment team, met ’n schat aan ervaring en een hart dat klopt voor het vinden van de juiste match. Met een combinatie van expertise en vriendelijkheid transformeert Bjorn het wervingsproces in een mensgerichte ervaring, waardoor niet alleen posities worden gevuld, maar ook carrières worden gevormd.”

Yannick van de Lans

SENIOR recruiter

“Yannick heeft een diepgaand begrip van de branche, een sterke netwerkpositie en geavanceerde vaardigheden op het gebied van werving en selectie. Als senior recruiter heeft hij leidinggevende capaciteiten en speelt een rol bij het vormgeven en implementeren van wervingsstrategieën binnen het team.”

Natasa

JUNIOR RECRUITER

“Als junior recruiter is Natasa een beginnende professional in het wervingsveld, en aan het begin van haar carrière. Ze is gepassioneerd over het aantrekken van talent en het opbouwen van relaties met kandidaten. Ze werkt nauw samen met ervaren teamleden om haar kennis en vaardigheden te ontwikkelen.”

KEVIN VAN GENT

ASSISTENT RECRUITER

“Ondersteunend in het wervingsproces helpt Kevin bij verschillende taken, zoals het beheren van sollicitaties, het plannen van interviews, en het bijhouden van kandidaatgegevens. Hij brengt als assistent recruiter organisatorische vaardigheden en enthousiasme voor het vak mee.”

Marisa Jansson

MARISA JANSSON

HR MEDEWERKER

“Marisa is verantwoordelijk voor het beheren van administratieve taken, zoals het screenen van sollicitaties, coördineren van interviews, en het bijhouden van kandidaatgegevens. Daarnaast is ze betrokken bij het opstellen van arbeidscontracten, het beheren van personeelsdossiers en het onderhouden van contact met kandidaten.”

MELISSA HEIJNDIJK

ASSISTENT HR EXTERN

“De ondersteunende rol van Melissa in het externe HR-proces, is gericht op werving en selectie. Ze helpt bij het coördineren van het recruitmentproces door taken zoals het screenen van cv’s, het plannen van interviews, en het beheren van communicatie met kandidaten. Melissa kan ook betrokken zijn bij het voorbereiden van wervingsdocumentatie.”

“The entire process was closely monitored. A definite recommendation! Both for companies and candidates. Their involvement, decisiveness, reliability, and friendliness.”

J. Balster • HR Director

Laatste nieuws.

onze opdrachtgevers.